Over Ons personal_training

We begeleiden onze klanten sterker, fitter en gezonder te worden door middel van onze Programma’s:
Personal Training, Voedingsadvies en Online Coaching.
Bij Ons leer je op een doelgerichte, afwisselende, veilig en motiverend manier, beter met je lichaam te bewegen.
We zien het lichaam als een geheel. We makken je bewust, keuzes te makken om je doelen te behalen.

robin_edwards

Robin Edwards

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met kracht training. Mijn doel was groot en sterk te worden. Hoe wist ik toen nog niet, maar ik was vast besloten de weg te vinden ik heb me in verdiept in de sport professie.

 

In 2008, Heb ik de YBF NK Naturel bodybilding wedstrijd “ Mister performance klasse “ 1ste Prijs gewonnen, deze ervaring heeft me geïnspireerd om gemotiveerd te blijven en het bereiken van de doelen die ik  stel en voor mezelf kiest.

 

Korte tijd na de wedstrijd, ik  heb in mijn schouder een blessure opgelopen. Ik besloot de blessure zonder medicatie te verhelpen. In deze tijd heb ik geleerd hoe je moet omgaan met een blessure en wat voor opbouw nodig is om weer op niveau te komen.

 

Afgestudeerd in Sports en bewegen en verder verschillende studies/ opleidingen. Heb ik mijzelf gespecialiseerd in Persoonlijke training, ART massage, holistische voeding, blessuren behandeling, kettlebell training, en slee training.

 

Ons doel is onzen klanten gezonder, sterken en fitter te maken.Iedereen is anders en heb een specifieke aanpak nodig. Wij kijken wat de klant kan en niet kan. We verhelpen lichamelijke obstakels en zorgen ervoor dat het lichaam goed functioneert. In 2012 heb ik samen met Daniella Training and Lifestyle opgericht.

 

” Training meer met samengestelde, atletische bewegingen en het toepassen van de Art diepe massage techniek. Ik leer onze leden om hun eigen kracht te vinden.”

daniella_lopez

Daniella Lopez

“Het eten van meer biologische non bewerkte voedingsmiddelen zal een verschil maken als je sterker en gezonder wil worden.”

Ik ben gespecialiseerd in bedrijfseconomie, mijn passies: Holistische voeding,  Lifestyle advies , Training en Yoga. Ik ben mijn eigen spijsvertering problemen aan het omkeren. Na jaren lang zoektocht in het medische systeem, kwam ik erachter dat mijn spijsvertering niet optimaal werkte en mijn systeem snel geprikkeld was, ik reageerde altijd slecht op de behandelingen en onderzoek dat niks opleverde. Ze gaven me meer medicijnen, ze werkten met symptomen bestrijden maar niet de oorzaak opsporen.

Daardoor heb ik zelf  heel veel onderzoek en studies gedaan om van mijn leven weer te kunnen genieten. Ik heb mijzelf genezen van prikkelbare en lekkende darmsyndroom met een geen medicijnen goede voeding, fysieke training, natuurlijke remedies en herstel principe. Co- oprichter bij T&L met Robin in 2012.

Bij T&L zijn  onze klanten uniek behandeld, omdat we allemaal een beetje anders zijn. We proberen leven vrij van schadelijke additieven, minder bewerkte suikers, granen en zuivelproducten”

BEN JE ER KLAAR VOOR?

We zijn gespecialiseerd in Lichamelijke functie te verbeteren
15 Jaar ervaring | Snel naar je doelstelling | voor jong en oud
Verschillende methodes om naar jouw doel te komen

Voor een PT Sessie bel
06 30 69 04 72

.

Personal Training personal_training

Meer

Voedingsadvies nutrition

placeholder_03

Meer

Online Training personal_training

placeholder_02

Meer